Svensktillverkat, miljömärkt sporttvättmedel som tar bort lukten ur dina funktionsplagg på riktigt. Används som vanligt tvättmedel på samtliga material. Re:Claim bleker inte och är väldigt skonsam mot både plagg och natur (bra miljöval samt astma och allergiförbundet).

Varje flaska innehåller 10 fulla 5 kg:s tvättar. 

Wear your L O V E - Premium lovingly handcrafted jewellery inspired by yoga and mindful living. Jewelry made for a life lived with intent.

Supporting and spreading awareness about kids with deafblindness - Our heart project.

”Ett modernt, nyttigare och välsmakande alternativ till läsk och söta juicer. 

Med hjälp av experter på kroppens ämnesomsättning började vi vår resa med att utveckla en dryck vi själva ville ha och som varken kompromissade med smak, funktion eller design.”

"Proteinberikade mellanmål passar alla som vill unna sig något riktigt gott. Barebells lanserades 2016 och erbjuder idag ett brett sortiment av proteinberikade alternativ till mellanmål, frukost och efterrätter – som aldrig kompromissar med smaken.”

Spicy Dream har högkvalitativa kryddor, oljor och marinader i snygga presentförpackningar. Dessa säljs av idrottsföreningar och skolklasser för att tjäna de ska kunna förverkliga sina drömmar och mål - t.ex att åka på träningsläger eller klassresa.

Akceli Holding AB

Källarlyckevägen 3

429 35 Kullavik

+46-768-67 57 79

 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2023 by Akceli Holding AB