fre 22 maj | MPWR Workout

Fredagsfys och fredagsmys i Malevik!

MPWR Workout presenterar en eftermiddag utomhus, fylld av träningsglädje och trevligt mingel. Ett svettigt pass där vi jobbar med styrka och kondition, en mysig fika samt en Pool Side Vinyasa som erbjuder utmaningar för styrka och rörlighet, men avslutas med en härlig avslappning.
Registrering är stängd
Fredagsfys och fredagsmys i Malevik!

Tid och plats

22 maj 2020 13:45 – 16:00
MPWR Workout, Källarlyckevägen 3, 429 35 Kullavik, Sweden

Om evenemanget

 

Fredagsfys och fredagsmys i Malevik!

Fredagen den 22 maj kl 14-16 bjuder MPWR Workout in till träning, fika och mingel i Malevik! Självklart får du även en fin goodiebag från MPWR Sportswear... 

Varmt välkommen till en eftermiddag tillsammans med MPWR Workout i Malevik! Vi inleder eftermiddagen med ett kort och effektivt funktionellt styrke- och konditionspass. Passet hålls av Stina som är utbildad gruppträningsinstruktör och Personlig tränare. Flera olika alternativ på övning/nivåer kommer att erbjudas så alla kan vara med oavsett träningsbakgrund. 

Efter Stinas pass erbjuder vi under pausen ett mellanmål/energipåfyllning med kaffe, smoothies och rawbars. Kirsten Borggreve från Pacari kommer att finnas på plats med sin ekologiska choklad och kaffe från Equador. Efter fikapaus och mingel, avslutar vi eftermiddagen på bästa sätt med en poolside vinyasa ledd av Emelie. 

Delar av MPWR Sportswears sortiment kommer att finnas på plats till förmånliga priser om du behöver fylla på träningsgarderoben inför sommaren.

Schema:

13.45 Ankomst 

14.00 Funktionellt styrke- och konditionspass

14.40 Fika/mingel

15.00 Yoga

16.00 Event slut och hemgång

Eventet sker utomhus så kläder efter väder, men vi har beställt sol så glöm inte att smörja in dig =) Maxantal är 20 personer. Vi förhåller oss till myndigheternas rekommendationer och kommer att hålla rekommenderat avstånd under träningspassen. Ta med egen matta eller låna på plats. Endast egen kroppsvikt kommer att användas under passen.

Vad är MPWR Workout?

Emelie Renholm och Stina Björk Hellegren bildar tillsammans MPWR Workout. Emelie är utbildad yogalärare med 400 h utbildning för Monika Björn och LA-yoginin Camilla Bergström. 

Stina är utbildad gruppträningsinstruktör och Personlig tränare och älskar funktionell träning och dans. Vi båda brinner för gruppträning och älskar den energi och gruppdynamik som skapas tillsammans under ett träningspass. Dels genom att man peppar och lyfts av varandra men även musiken är en otroligt viktig del. 

30 min HIIT

Passet inleds med uppvärmning och därefter varvas konditionsövningar med styrka. Passet är 30 minuter och det kommer att ges alternativ på alla övningar beroende på träningsbakgrund alternativt andra begränsningar. Inga vikter eller andra redskap används förutom din egen kroppsvikt. En matta kommer att behövas för liggande övningar, vilket finns att låna på plats alternativt ta med egen.

Pool Side Vinyasa

Vinyasa är en fysisk och dynamisk yogaform som utmanar styrka såväl som rörlighet. Samtliga övningar kan enkelt anpassas efter dina förutsättningar och alla kommer kunna få ut något av passet - oavsett nivå eller tidigare erfarenhet av yoga. Efter en lugnare uppvärmning med fokus på rygg och höfter, flödar vi igenom en mer fysisk sekvens innan vi landar på mattan för en avslappnande avslutning.

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
  • MPWR Workout 22 maj
    349 kr
    349 kr
    0
    0 kr
Totalt0 kr

Dela detta evenemang