sön 02 feb. | Björklundavägen

Empower Yourself Kick Off 2020

En söndag i träningsglädjens tecken, i nya Hovås. Starta dagen med föreläsning och en fräsch lunch för att sedan välja bland många träningspass med erfarna instruktörer. En grym start på träningssäsongen! Endast 749 kr
Registrering är stängd
Empower Yourself Kick Off 2020

Tid och plats

02 feb. 2020 10:45 – 16:30
Björklundavägen, Björklundavägen, Hovås, Sverige

Om evenemanget

Efter succén med Empower Yourself Kick Off i september 2019, presenterar vi nu vårens kick off. Vi träffas för att inspireras, träna och ha kul tillsammans. En härlig start på träningssäsongen 2020!

Vi träffas på The House i Nya Hovås för att lyssna till lika inspirerande och underhållande som kloka Åsa Eriksson Berggren samtidigt som vi intar en enklare lunch och dricker gott kaffe i trevliga lokaler. Därefter förflyttar vi oss till Friskis och Svettis lokaler, där vi får testa på en rad olika träningspass med inspirerande instruktörer. Du får chansen att cykla med otroligt uppskattade instruktören Johanna Carlund, dansa med energiknippet Stina Björk Hellegren, träna funktionell styrka med inspirerande och mycket kompetenta Helena Cato. Eller varför inte ta chansen att bli nostalgisk och återuppleva 90-talet genom Åsa Eriksson Berggrens klass Aerobic 90's? Emelie Renholm utlovar också en svettig spinningklass koreograferad till musiken och med fokus på träningsglädje. 

Dessutom får du chansen att träffa våra samarbetspartners på vår Minimässa. Där kan du bland annat handla premiumsmycken, testa ekologisk choklad från Ecuador eller göra en god affär i dubbel bemärkelse när du handlar doftljus, servetter mm. från en förening eller skolklass som säljer Home seremonies för att finansiera en gemensam aktivitet. Och självklart finns MPWR Sportswear på plats med fina erbjudanden. 

En inspirerande dag som du inte vill missa! Begränsat antal platser, så skynda att boka din biljett. 

Schema: 10.45 Registrering och incheckning och utdelning av goodiebags, på  The House i Nya Hovås 

11:00 Intro och presentation av samarbetspartners

11.15-12:15 Föreläsning med Åsa Eriksson Berggren: Makt, kropp och sexualitet

Funderingar och frågeställningar kring ett samhälle där en halvnaken kvinnokropp verkar kunna marknadsföra det mesta, där skönhetsingrepp marknadsförs som en ny frisyr och där en låg fettprocent är lika med hög social status. För vem lever DU? Och vad utgör du för förebild - medvetet eller ej?

13:00-13:45 Pass 1: 2 pass att välja bland

Aerobic 90s med Åsa Eriksson Berggren

En good old aerobicklass med övervägande gamla godingar på musikfronten! Vi bygger stegen från grunden med enkla stegkombinationer utan studs, och den som vill kan sedan lägga på hopp/snurrar efter önskemål.  

Cykel med Johanna Carlund: 99 problems and three stairs

Tre trappor - tre utmaningar - 45 minuters träningsglädje

Häng med på en tuff cykelklass där musiken och känslan står i centrum!

14:00-14:45 Pass 2: 3 pass att välja bland

Funktionell styrka med Helena Cato

”Kroppen är aldrig starkare än dess svagaste länk”. Välkommen till ett styrkepass, som handlar om att träna styrka i rörelser snarare än i specifika muskler. Utmana och inspirera din kropp både vad det gäller styrka, rörlighet, balans och koordination i ett 360 graders perspektiv.

Spinning med Emelie Renholm

Ett intervallbaserat spinningpass koreograferat till inspirerande musik. Vi cyklar med pulsklockor för den som vill, och låter pulsen guida oss genom passet. Garanterat svettigt!

Just dance med Stina Björk Hellegren  

Just Dance är en dansklass för dig som gillar koreografi, har dansat lite förut eller som helt enkelt kanske vill våga testa något nytt. Klassen handlar just om glädjen till dansen, att skratta, leka och skapa en grym show tillsammans.

15.15-16:00 Pass 3: 2 pass att välja bland

 

Booty HIIT med Johanna Carlund

Avsluta dagen med en tuff intervallklass med fokus på ben och mage och med avslutande stretch.

Johanna utlovar 45 svettiga minuter med garanterad träningsvärk.

RyggBoozt med Helena Cato

Hitta styrkan i din rygg! Utmana din fantastiska rygg och hjälp den att bli starkare, mer flexibel samt ge dig själv en ökad medvetenhet om din ryggs möjligheter. En skön boozt för hållningen och en bra medicin mot stela och onda ryggar. "Yoga är för mig att hitta kroppens optimala funktion och dess naturliga rörelse. Att arbeta i flöden, balansera och synkronisera rörelse i kroppen samt att hitta och utmana sin svagaste länk." Hoppas vi ses på mattan.

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
  • Heldagspaket
    749 kr
    749 kr
    0
    0 kr
Totalt0 kr

Dela detta evenemang