sön 15 sep. | Björklundavägen

Empower Yourself Kick Off

En söndag i träningsglädjens tecken, i nya Hovås. Starta dagen med föreläsning och en enklare lunch för att sedan välja bland många träningspass med erfarna instruktörer. En grym start på träningssäsongen!
Registrering är stängd
Empower Yourself Kick Off

Tid och plats

15 sep. 2019 11:00 – 16:00
Björklundavägen, Björklundavägen, Hovås, Sverige

Om evenemanget

Du kan välja att enbart delta i träningspassen, eller att starta dagen med inspirerande föreläsning intagandes en enklare lunch på The House i Nya Hovås. Träningspassen genomförs i Friskis och Svettis lokaler i Nya Hovås, endast 5 min promenad från The House.

Vi garanterar en inspirerande söndag i träningsglädjens tecken, där du får lyssna på otroligt inspirerande Therese Granelli och träna med erfarna instruktörer i pass som sträcker sig från spinning och dans till funktionell styrka och yoga. Du kan dessutom shoppa både träningskläder (MPWR Sportswear) och vackra smycken (Amandas Malas) till specialpriser.

En inspirerande dag som du inte vill missa! Begränsat antal platser, så skynda att boka din biljett.

Schema:

11.15 Föreläsning Therese Granelli, och enklare lunch på The House i Nya Hovås.

Therese föddes med en förlamning på högersida, orsakad av en CP-skada. Hon har dock aldrig låtit detta definiera eller begränsa henne. Sitt handikapp till trots, har hon bestigit berg, genomfört en svensk klassiker och med bravur tagit sig igenom en Iron Man. Hur har hon lyckats med dessa bedrifter, som de flesta skulle påstå vore omöjliga för henne att genomföra? Therese har alltid trott på sig själv och levt efter mottot "ingenting är omöjligt". Thereses historia visar hur långt du kan komma och vilka hinder du kan övervinna med rätt mental inställning. Låt dig inspireras av Thereses energi under denna föreläsning som inte lämnar någon oberörd.

13.00-13.45 Pass 1

Cykel med Therese Granelli

Pulsbaserat cykelpass där du dras med av musik, coachning och energin. "Är det redan slut?" är känslan när passet passerat.

Funktionellt styrkepass med Helena Cato

”Kroppen är aldrig starkare än dess svagaste länk”. Välkommen till ett styrkepass, som handlar om att träna styrka i rörelser snarare än i specifika muskler. Utmana och inspirera din kropp både vad det gäller styrka, rörlighet, balans och koordination i ett 360 graders perspektiv.

14.00-14.45 Pass 2

Spinning med Emelie Renholm

Ett intervallbaserat spinningpass koreograferat till inspirerande musik. Vi cyklar med pulsklockor för den som vill, och låter pulsen guida oss genom passet.

HIIT med Therese Granelli

Högintensiv styrketräning där vi jobbar med tidsbestämda intervaller i blandade styrke- & konditionsövningar. Therese sätt att coacha gör att du orkar pressa dig det lilla extra.

Dance it out med Stina Björk Hellegren

Välkommen till en lekfull dansklass med massor av feminine vibes, skratt och energi. Tillsammans bygger vi upp en koreografi och avslutar showen med en grande finale! Passar likväl nybörjaren som den vana dansaren. Svettgaranti och träningsglädje utlovas.

15.00-15.45 Pass 3

Power Yoga med Emelie Renholm.

En yogaklass som passar alla. Vi utmanar styrka, balans och rörlighet utifrån varje individs förutsättningar. Klassen är av typen hatha, vilket innebär att större delen av klassen är något långsammare än exempelvis vinyasa, och att vi tar oss tid att gå igenom tekniken och komma in rätt i varje position. Allt för att yogan vi utövar ska vara säker och givande - att du ska få ut så mycket som möjligt av klassen. Vana yogis kan få nya tekniska instruktioner som ger mer mening åt din praktik medan nybörjaren får grunderna för att kunna uppleva yogans fördelar redan tidigt i sin yogaresa.

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
 • Heldagspaket
  599 kr
  599 kr
  0
  0 kr
 • Träningsbiljett
  499 kr
  499 kr
  0
  0 kr
Totalt0 kr

Dela detta evenemang