Helena Cato.JPG

Helena Cato:

Helena Cato är leg. Sjukgymnast med stort intresse för rörelseglädje och rörelsekvalitet.

I över 20 år har hon instruerat inom olika träningsformer och undervisar idag främst i funktionell styrka, yoga och dans på Actimera i Vallda. Helena strävar alltid efter att ge sina deltagare nya upplevelser i kropp och knopp.

Funktionell styrka:

 

”Kroppen är aldrig starkare än dess svagaste länk”. Välkommen till ett styrkepass, som handlar om att träna styrka i rörelser snarare än i specifika muskler.

Utmana och inspirera din kropp både vad det gäller styrka, rörlighet, balans och koordination i ett 360 graders perspektiv.

Stina.jpg

Stina Björk Hellegren:

Stina Björk Hellegren har arbetat som dansinstruktör i 15 år på SATS i Göteborg. Basic aerobic, dancearobics och streetdance är några av klasserna hon undervisat i under åren och hon är även licensierad Personlig tränare. Stina brinner för att glädja genom humor och rörelse så träningsglädje är något som alltid genomsyrar hennes klasser. 

Dance it out:

 

Välkommen till en lekfull dansklass med massor av feminine vibes, skratt och energi. Tillsammans bygger vi upp en koreografi och avslutar showen med en grande finale! Passar likväl nybörjare som vana dansare och träningsglädje och svettgaranti utlovas. 

Emelie.jpg

Emelie Renholm:

Emelie ger idag klasser inom yoga (yin, hatha och vinyasa) och cykel på SATS i Göteborg.

 

Hon har gått två olika Yogalärarutbildningar på 200 timmar vardera; en för LA-yoginin Camilla Bergström på Yogaroom i Kungsbacka och en för välkända instruktören, föreläsaren och författaren Monika Björn. 

therese granelli.jpg

Therese Granelli:

Therese är utbildad instruktör i många roliga koncept och hon älskar att hålla pulsbaserad träning.

 

Till vardags hittar du Therese på Nordic Wellness samt att hon driver GranelliSports där du kan ta hennes hjälp för att lyfta din träning till nästa nivå.

samarbets-partners

Vi är stolta över att presentera ett gäng härliga samarbetspartners till vårt event. Vissa av dem träffar ni i vår minimässa på plats. Andra finns representerade i vår generösa goodiebag.